Bedrijfsmassages zijn doorgaans stoelmassages, hoewel het natuurlijk mogelijk is om een keuze te maken uit de andere massages die wij geven. Denkt u hierbij ook aan bijvoorbeeld, uw jarige collega.

 

De massages kunnen aangeboden worden in een aparte ruimte, maar een coffee-corner of een lobby zijn ook prima plekken voor een massage. Mocht uw bedrijf niet over een geschikte massageplek beschikken, dan biedt onze bus uitkomst. Hierin kunnen maximaal twee personen tegelijk een stoelmassage ontvangen. 

 

Per uur kunnen maximaal zes behandelingen gegeven worden. Het beste resultaat wordt bereikt vanaf

15 minuten. Het is mogelijk om met meerdere masseurs op locatie te komen. Alle masseurs zijn gediplomeerd en bekwaam. 

Stoelmassage

De techniek van de stoelmassage is gebaseerd op Japanse drukpuntmassage, ook wel bekend als acupressuur of shiatsu. U zit op een ergonomische stoel zodat u in ontspannen houding de massage door uw kleding heen kunt ontvangen. Na de massage voelt u zich weer energiek en fit en u kunt er weer helemaal tegenaan!
Een stoelmassage duurt minimaal 10 en maximaal 20 minuten.

 

Wist u dat het regelmatig ondergaan van stoelmassages een grote meerwaarde heeft voor u en uw werknemers? Men ziet stoelmassage vaak alleen als luxe, maar feitelijk is het een win-win: het zorgt voor minder verzuim, tevreden werknemers, een hogere productiviteit (meer winst) EN als extra pluspuntje: belastingvoordeel. ​

Fiscale voordelen

Stoelmassage als ARBO voorziening
Stoelmassage op het werk levert voor u als werkgever fiscaal voordeel op. In het handboek loonheffingen erkent de Belastingdienst massage op het werk als een ARBO voorziening waarmee fiscaal voordeel is te behalen.

De stoelmassages die u uw medewerkers aanbiedt dienen daarvoor wel in uw ARBO plan te zijn opgenomen.

Kosten fiscaal aftrekbaar
U kunt de gemaakte kosten voor de massages volledig opvoeren als bedrijfskosten. Tevens kan de in rekening gebrachte BTW over de stoelmassage in mindering worden gebracht op de omzetbelasting.

Voor overheidsinstanties is de BTW in enkele gevallen (gedeeltelijk) terug te vorderen.

Tarieven

Bij interesse maken wij voor u graag vrijblijvend een offerte op maat.