Even voorstellen

Mijn naam is Esther Scheffer.

Na een lange zwerftocht van verschillende studies en het runnen van een eigen eet cafe vol kunst en muziek, was mijn keuze uiteindelijk gevallen op het mooie beroep van masseur. 
Ik leed aan flink wat chronische klachten als nek- en rugpijn (werk gerelateerd) en vaak zaten mijn schouders 'vast'. De keuze om van de weldadige massages die mij vaak beter lieten voelen mijn beroep te maken, lag voor de hand. Op deze manier was ik nog steeds bezig met het blij maken van mensen, alleen nu op een totaal andere manier.

 

Echter dit bracht me niet de volledige voldoening die ik zocht. Ik bleef mijn cliënten op regelmatige basis zien. Voor mij prettig natuurlijk, maar het hield in dat de klachten niet geheel verdwenen waren of terugkeerden. Niet goed genoeg dus!

 

Ik ben gaan zoeken naar een manier waarop ik mijn cliënten wél goed kon helpen en dan ook nog met een holistische aanpak. Met volle overtuiging kan ik zeggen dat ik deze gevonden heb in de Triggerpoint Reset Methode. Een hele fijne en zachte manier om mensen van hun chronische en of terugkerende pijnen af te helpen. 

Mijn opleiding tot masseur heb ik doorlopen bij Leffelaar opleidingen / Veerman College en heb daar tevens mijn certificaten en diploma’s behaald. De opleiding Triggerpoint Reset Methode heb ik gevolgd bij Tim van Orsouw, ontwikkelaar van de Triggerpoint Reset Methode. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op mijn andere website: www.humanresetretreat.nl 

 

Direct contact

Ik sta u graag te woord voor al uw vragen.

Bel 06 450 313 06 

 

Of vul onderstaand contactformulier in

Je bericht is succesvol verzonden